چهارشنبه ۱۲ دی ۰۳

آرشیو آذر ماه 1400

تعمير-فروش تجهيزات و قطعات ماشين هاي اداري

اسكنر اثر انگشت ويردي مدل FOH02

۹ بازديد

نقد و بررسي

امروزه سيستم ثبت اثر انگشت راهكاري مناسب براي شناسايي و تشخيص هويت اشخاص به شمار مي رود.اين فرآيند از طريق دستگاه هايي پيشرفته احراز هويت به نام اسكنر اثر انگشت انجام مي گيرد.اسكنر اثر انگشت Virdi FOH02 از طريق سنسورهاي نوري تصوير برجستگي و فرورفتگي انگشت فرد را شناسايي و آن را به كدي خاص تبديل مي كند.در اين وهله مي خواهيم به معرفي و نقد و بررسي يكي از اين دستگاه ها يعني اسكنر اثر انگشت مدل FOH02 از توليدات برند معتبر(Virdi) بپردازيم كه آزمون خود را از لحاظ كيفيت در بازار ايران با موفقيت گذرانده است.

ويژگي ها و مزاياي اسكنر اثر انگشت Virdi FOH02 :

  • قابليت شناسايي اثر انگشت زنده و بالا بودن سطح امنيتي اين اسكنر اثر انگشت
  • داراي الگوريتم برتر و سريع در شناسايي اثر انگشت
  • داراي سنسور مادون قرمز پيشرفته
  • داراي پورت ارتباطي USB با سرعت بالا به منظور ثبت اثر انگشت كاربران در نرم افزار
  • قابل استفاده و اتصال و شناسايي در ويندوز مايكروسافت
  • اسكنر اثر انگشت سازگار با نرم افزار كنترل تردد UNIS جهت ثبت اثر انگشت ها در پايگاه داده
  • كيفيت اثرانگشت: ۵۰۰dpi
  • ابعاد: ۸۴*۹۲*۷۴ ميليمتر
  • دماي كاري(سيليسيوس): ۶۰ ~ ۲۰-
  • داراي سنسور اثرانگشت نوري
  • همراه با نرم افزار حضور و غياب رايگان
  • قابليت نصب آسان
  • داراي كارتخوان RF (125Khz) يا Mifare (13.56Mhz) يا بدون كارتخوان
  • ارزان ترين دستگاه حضور و غياب
  • حداكثر رطوبت نسبي(درصد): ۹۰
  • محصول كره جنوبي

دستگاه حضور و غياب فوق ضمن تجهيز به قابليت شناسايي اثر انگشت بافت زنده با سطح امنيتي بالا، داراي سنسور مادون قرمز پيشبرفته و الگوريتم سريع در تشخيص اثر انگشت بوده و علاوه بر آن با نرم افزاز كنترل تردد (UNIS) جهت ثبت اثر انگشت در پايگاه داده اي سازگاري كامل دارد و همراه با آن نرم افزار حضور و غياب رايگان نيز ارائه مي گردد.

اسكنر اثر انگشت ويردي در بحث امكانات ارتباطي براحتي مي تواند با تنظيم (DLL) هاي ارتباطي با هر نرم افزاري ارتباط برقرار كرده و از سنسور اثر انگشت نوري با امكان ارتباط از طريق پورت (USB) نيز بهره مند مي باشد.

اين دستگاه از طريق اتصال به سيستم رايانه اي قادر است تمامي اطلاعات تردد و ورود و خروج كاركنان يك مجموعه را ثبت كند و در روند اجراي اين فرآيند به سنسور ضد خش و ضد تقلب نيز مجهز مي باشد، البته نبايد از تنها نقطه ضعف دستگاه موردنظرمان چشم پوشي كنيم و آن درواقع عدم بهره مندي از حافظه داخلي است و به همين دليل فرآيند ثبت اطلاعات تردد بوسيله رايانه و بصورت آنلاين انجام گرفته و اطلاعات دريافتي در حافظه آن بايگاني مي شود.

براي مشاهده محصولات مشابه كافي است روي نام آن كليك كنيد.

اسكنر اثر انگشت و كارت خوان فوترونيك FS88HS

[caption id="attachment_6301" align="alignnone" width="1280"]كارتخوان فوترونيك FS88HS كارتخوان فوترونيك FS88HS[/caption]

اسكنر اثر انگشت با كارت خوان مدل Combo Plus 300s ميوا

اسكنر اثر انگشت مدل FOH02

تهران، خيابان ايرانشهر جنوبي، پايينتر از سميه، كوچه مهزاد، مجتمع تجاري ايرانشهر، پلاك 13، واحد 6

88847742 – 88140115 – 88827729

منبع:تهران نارا نوين

دلايل روشن نشدن لپ تاپ و رفع بالا نيامدن ويندوز

۸ بازديد

رفع مشكل روشن نشدن لپ تاپ و بالا نيامدن ويندوز با 15 راه حل كاربردي

روشن نشدن لپ تاپ و بالا نيامدن ويندوز يا خاموش ماندن صفحه‌نمايش مشكلاتي هستند كه ممكن است براي بسياري از لپ تاپ‌ها رخ دهد. علت روشن نشدن لپ تاپ مي‌تواند عوامل مختلفي داشته باشد. اولين مورد مربوط به سيستم سخت‌افزاري و مورد دوم مربوط به نرم‌افزار و ويندوز شما است.

مشكل: پس از زدن كليد پاور لپ تاپ هيچ اتفاقي نمي‌افتد!

2) چك كردن سيم و اتصالات

اگر از اتصال درست به برق مطمئن شديد،نوبت به بررسي سيم كابل برق مي‌رسد.ممكن است سيم دچار مشكل شده باشد كه برق به‌درستي به لپ تاپ نمي‌رسد.كشيده شدن سيم‌ها و يا خم شدن بيش‌ از حد لبه‌هاي آن مي‌تواند باعث عدم جريان برق شود.همچنين ممكن است جريان برقرار شود،ولي به واسطه‌ي آسيب ولتاژ برق بسيار پايين‌تر از حدي باشد كه بتواند سيستم لپ تاپ شما را روشن كند.پس از سلامت سيم‌ كابل برق لپ تاپ اطمينان پيدا كنيد.

1) بررسي منبع تغذيه

براي حل مشكل روشن نشدن سيستم و كار نكردن پردازنده و مادربورد لپ تاپ، در اولين مرحله بايد منبع تغذيه را بررسي كنيد.شايد اتصال لپ تاپ به برق برقرار نيست.مشكلات مربوط به برق شهري و محافظ‌هاي برق مي‌تواند عامل روشن نشدن سيستم شما باشد زيرا اصلا برقي به باتري لپ تاپ شما نمي‌رسد.

شايد اين مقاله نيز براي شما مفيد باشد:

براي مشاهده مقاله روي آن كليك كنيد.

دلايل خاموش شدن ناگهاني لپ تاپ و دلايل آن

3) بررسي باتري لپ تاپ

اگر بدون اتصال با كابل به برق، لپ تاپ شما روشن نمي‌شود،به احتمال خيلي زياد باتري آن خالي شده است.اما به صورت كلي روشن نشدن و كار كردن سيستم به باتري آن مربوط مي‌شود،پس حتما لپ تاپ را به برق متصل كنيد و دوباره كليد پاور را فشار دهيد.

4) جدا كردن باتري از لپ تاپ

اگر لپ تاپ شما باتري قابل تعويض دارد و با وصل كردن لپ تاپ به برق اتفاقي نمي‌افتد، ممكن است باتري شما خراب شده باشد.از همين رو باتري را از لپ تاپ خارج كنيد و با برق سيستم را روشن كنيد.اگر لپ تاپ روشن شد كه مشكل مشخص مي‌شود و بايد به فكر يك باتري ديگر براي لپ تاپ خود باشيد.

رفع مشكل روشن نشدن لپ تاپ و بالا نيامدن ويندوز با 15 راه حل كاربردي

مشكل: سيستم روشن مي‌شود ولي بعد از چند ثانيه دوباره خاموش مي‌شود!

2) پورت‌هاي متصل به لپ تاپ را جدا كنيد

براي پردازش اتصالات لپ تاپ ممكن است هنگام شروع به كار ويندوز به مشكل بخورد.براي رفع مشكل خاموش شدن لپ تاپ، توصيه مي‌شود يك بار ماوس، بلندگو، فلش USB، پرينتر و يا هر وسيله‌ي ديگري كه آن را به لپ تاپ متصل كرده‌ايد را جدا كنيد.سپس با يك بار خاموش رو روشن كردن سيستم را فعال كنيد. به احتمال زياد بار اضافي روي سيستم برداشته شده و لپ تاپ شما روشن مي‌شود.

1) خاموش و روشن كردن لپ تاپ

اگر جز كساني باشيد كه زياد لپ تاپ خود را در حالت Sleep قرار مي‌دهيد،احتمالا با اين مشكل روبرو شديد. علت روشن شدن و بعد خاموش شدن سريع لپ تاپ، به مشكلات مصرف باتري در هنگام حالت خواب (Sleep) بر مي‌گردد.زماني كه لپ تاپ خود را در اين حالت قرار مي‌دهيد،هميشه بخشي از باتري صرف حالت آماده به كار لپ تاپ مي‌شود تا در صورت فشردن هر كليدي فورا سيستم را براي شما فعال كند.از همين رو اين حالت نيازمند باتري است.اگر در اين حالت باتري لپ تاپ شما خالي شود و در سيستم در حالت Sleep باشد،هنگام روشن كردن ممكن است دوباره خاموش شود.

شايد اين مقاله نيز براي شما مفيد باشد:

براي مشاهده مقاله روي آن كليك كنيد.

16 روش براي افزايش سرعت لپ تاپ

براي حل مشكل خاموش شدن لپ تاپ بعد از روشن كردن، ابتدا لپ تاپ را به برق متصل كنيد تا شارژ لپ تاپ تامين شود.سپس خودتان يك بار با نگه داشتن كليد پاور لپ تاپ را خاموش كنيد.سپس دوباره روشن كنيد. معمولا با يك يا دو بار خاموش روشن كردن،سيستم شما به حالت عادي برگشته و مشكل حل مي‌شود.

چند توصيه براي جلوگيري از بروز مشكل در ويندوز

اكثر مشكلات مربوط به روشن نشدن لپ تاپ و بالا نيامدن ويندوز به دليل خطاهاي نرم‌افزاري است. از همين رو به صورت كلي براي جلوگيري از بروز مشكلات عمومي توصيه مي‌شود موارد زير را رعايت كنيد:

  • از آخرين نسخه‌ي ويندوز استفاده كنيد

ويندوز در بروزرساني‌هاي خود بسياري از مشكلات نسخه‌هاي قبل را رفع مي‌كند. هرچند كه مايكروسافت نشان داده كه در برخي موارد با آپديت ايراداتي را هم اضافه مي‌كند! ولي به صورت كلي به آخرين نسخه‌ي ويندوز اعتماد داشته باشيد.در اولين فرصت وارد بخش تنظيمات ويندوز شده و ورژن سيستم خود را با آخرين ورژن ارائه شده تطبيق دهيد.رفع مشكلات و تداخل‌هاي نرم‌افزاري در آپديت‌هاي جديد ويندوز، از ويژگي‌هاي اصلي آپديت‌ها هستند.

  • نرم‌افزارهاي را از منبع معتبر دريافت كنيد

از هر سايتي نرم‌افزار و بازي دانلود نكنيد. در برخي از موارد مشكل از خود نرم‌افزار و تداخل آن با نرم‌افزارهاي ديگر نيست، بلكه مشكل نسخه‌ي حاوي بد‌افزار و يا فايل ناقص نرم‌افزارها است. به همين خاطر از سايت‌هاي مطمئن و قديمي نرم‌افزارهاي خود را دانلود و روي سيستم نصب كنيد.

  • نرم‌افزارهاي خود را آپديت كنيد

زماني كه ويندوز خود را آپديت مي‌كنيد، بايد نرم‌افزارهاي اصلي سيستم خود را هم به آخرين نسخه آپديت كنيد. هماهنگ نبودن ورژن نرم‌افزارها و آخرين نسخه‌ي ويندوز مي‌تواند دليل مشكلات نرم‌افزاري بالا نيامدن ويندوز باشد. به همين خاطر براي حل مشكلات احتمالي هميشه از آخرين نسخه‌ي نرم‌افزارها استفاده كنيد.

  • درايورهاي لپ تاپ را آپديت كنيد

آپديت كردن درايورها هم از مهم‌ترين كارهايي است كه بايد به صورت دوره‌اي آن‌ها را انجام دهيد. درايورهاي اصلي لپ تاپ در سال ممكن است چندين بار توسط شركت‌هاي سازنده آپديت شوند.درايور كارت گرافيك و كارت صدا از درايورهاي مهمي هستند كه عدم هماهنگي نسخه‌ي آن‌ها و با ويندوز مي‌تواند باعث ايجاد مشكل در لپ تاپ شود. البته در نسخه‌هاي جديد ويندوز 10 امكان دانلود مستقيم درايورهاي اصلي توسط بخش Windows Update در تنظيمات وجود دارد.هميشه به صورت دستي هم مي‌توانيد آخرين نسخه‌ي درايورها را دانلود و نصب كنيد.

  • تا حد امكان از نرم‌افزارهاي كرك شده استفاده نكنيد

مورد آخر مربوط به استفاده از نرم‌افزارهاي قفل شكسته يا همان كرك شده است. در واقع كرك اين نرم‌افزارها به صورت پيش‌فرض توسط آنتي‌ويرويس‌ها و همچنين Firewall و Defender خود ويندوز به‌عنوان فايل مخرب شناسايي مي‌شود.مي‌توانند باعث ايجاد مشكل در سيستم شوند. باز هم توصيه مي‌شود از سايت هاي مطمئن اقدام به دانلود كنيد. همچنين اگر مجبور به دانلود و استفاده از اين دست نرم‌افزارها هستيد، پيشنهاد مي‌شود به صورت همزمان از آن‌ها استفاده نكنيد. تداخل كرك‌هاي نرم‌افزارهاي مختلف يكي از عوامل شايع مشكل در ويندوز است.

مشكل: صفحه نمايش لپ تاپ روشن نمي‌شود!

1) سيم برق را چك كنيد

گاهي ممكن است صداي فن نشان دهد كه لپ تاپ در حالت آماده به كار است و ويندوز در حال لود شدن است. اما چيزي روي صفحه ديده نشود. در اين حالت در اولين مرحله باز هم توصيه مي‌شود از اتصال سيم برق مطمئن شده سپس به سراغ راه‌حل بعد برويد.

2) مطمئن شويد صفحه نمايش خاموش است

روشن نشدن صفحه نمايش لپ تاپ ممكن است به دليل اين باشد كه نمايشگر شما به پايان عمر خودش رسيده است. به همين خاطر در اولين مرحله مطمئن شويد كه صفحه نمايش واقعا خاموش است.براي اين كار نور محيط خود را تا بسيار كم كرده و از زواياي مختلف به صفحه نمايش نگاه كنيد.اگر صفحه نمايش شما كاملا بي‌نور و غير فعال بود، بايد به سراغ مرحله‌ي بعدي برويد.اما اگر كم‌نور بود و يا بخش‌هايي از آن نور به صورت موجي و پرشي ديده مي‌شود. صد در صد صفحه نمايش شما دچار آسيب شده و بايد به فكر تعمير يا تعويض آن باشيد.

3) سيستم را بوت كنيد

پس از اينكه مطمئن شديد كه صفحه‌ نمايش كاملا خاموش است، بايد از يك مورد ديگر هم اطمينان حاصل كنيد. شايد به دليل مشكل نرم‌افزاري صفحه نمايش كار نمي‌كند. براي اينكه متوجه به اين ايراد شويد بايد لپ تاپ را بوت كنيد و به BIOS برويد.

در بسياري از لپ تاپ‌ها پس روشن كردن با فشردن كليد f8 يا f2 مي‌توانيد وارد حالت بوت و محيط آبي رنگ آن شويد. اگر لپ تاپ شما به حالت BIOS رفت، به اين معني است كه صفحه‌ نمايش هيچ مشكلي ندارد. ايراد از بخش نرم‌افزاري و ويندوز شما است.

اما اگر پس از تلاش براي بوت كردن سيستم، لپ تاپ به حالت بوت نرفت و همچنان با صفحه‌نمايش تاريك و خاموش روبرو بوديد، بايد لپ تاپ را به يك تعميركار نشان دهيد، زيرا به احتمال زياد نمايشگر شما سوخته است.

4) اتصال لپ تاپ به صفحه‌نمايش خارجي

يكي ديگر از راه‌هايي كه مي‌توانيد از طريق آن مطمئن شويد كه سيستم نرم‌افزاري و ويندوز شما سالم است. فقط صفحه‌نمايش خراب شده است. اين است كه لپ تاپ را از طريق كابل HDMI به يك مانيتور يا تلويزيون وصل كنيد. اگر صفحه‌نمايش شما سوخته است. بايد مراحل اجراي ويندوز و لود شدن سيستم را به صورت كامل روي صفحه‌نمايش ديگر مشاهده كنيد.

مشكل: ويندوز بالا نمياد!

عبارت بالا نميامدن ويندوز خيلي كلي است اما به صورت دقيق‌تر ممكن است مشكلاتي مثل ريست شدن پشت سر هم ويندوز، گير كردن صفحه لود ويندوز يا گير كردن در صفحه‌ي ورود براي شما پيش بيايد. اين مشكلات همگي معمولا همگي نرم‌افزاري بوده و نيازي نيست نگران خراب بودن قطعات و سيستم‌ سخت‌افزاري لپ تاپ خود شويد. براي رفع مشكل لود نشدن و بالا نيامدن ويندوز راه‌هاي زير را مورد بررسي قرار دهيد.

1) پورت‌ها را متصل به لپ تاپ را جدا كنيد و دوباره روشن كنيد

علت بالا نيامدن ويندوز در ساده‌ترين حالت مي‌تواند مربوط به اتصالات لپ تاپ شما باشد. يك بار همه پورت‌ها را از لپ تاپ خارج كرده و دوباره سيستم را ريست كنيد. اگر مشكل نرم‌افزاري خاصي براي لپ تاپ پيش نيامده خيلي راحت ويندوز شما دوباره لود مي‌شود.

2) سيستم را بوت كرده و به BIOS برويد سپس ويندوز را اجرا كنيد

رفع مشكل روشن نشدن لپ تاپ و بالا نيامدن ويندوز با 15 راه حل كاربردي

راه حل ديگر بالا نيامدن ويندوز اين است كه از طريق بوت كردن مجدد سيستم وارد BIOS شده و به صورت دستي لود شدن ويندوز را فراخواني كنيد. براي بوت كردن ورود به اين حالت پس از روشن كردن سيستم بايد كليد f8 يا f2 را فشار دهيد. (در مدل‌هاي مختلف لپ تاپ اين كليد مي‌تواند متفاوت باشد. در برخي از لپ تاپ‌ها از كليد delete براي بوت كردن هم استفاده مي‌شود.)

در تب Boot مي‌توانيد مشخص كنيد كه چه چيزي براي اجرا لود شود. در حالت معمول روي هارد ديسك اصلي لپ تاپ شما اين حالت تنظيم شده است، به همين خاطر يك بار ديگر به صورت دستي آن را انتخاب كنيد و تا مجدد سيستم شما راه‌اندازي شود. با اين كار هيچ اطلاعاتي از روي سيستم شما حذف نمي‌شود، و صرفا يك بار ديگر به صورت دستي ويندوز شما وارد مرحله‌ي لود مي‌شود.

3)از طريق Safe Mode عيب‌يابي كنيد

حالت Safe Mode در رفع مشكل ويندوز

يكي از راه‌هاي اصلي رفع مشكل بالا نيامدن ويندوز اين است كه طريق حالت Safe Mode اقدام به عيب‌يابي سيستم خود كنيد. دو گزينه‌ي اصلي پيش‌رو شما براي حالت Safe Mode وجود دارد. اول اينكه از طريق سيستم اتوماتيك عيب‌يابي استفاده كنيد يا اينكه خودتان وارد ويندوز در حالت Safe Mode شده و كار عيب‌يابي را انجام دهيد.

حالت Safe Mode در حالتي كه خودتان بخواهيد وارد سيستم شويد، به درد زماني مي‌خورد كه خودتان از عيب و ايراد سيستم با خبريد. براي مثال به تازگي يك نرم‌افزار يا بازي‌اي نصب كرديد كه پس از نصب آن ديگر ويندوز شما بالا نمي‌آيد. خب در اين حالت مشخص است كه مشكل كجاست. شما با حدف اين نرم‌افزار يا بازي مي‌توانيد ويندوز را به حالت اول خود برگردانيد. همچنين ممكن است تداخل نرم‌افزاري باعث لود شدن ويندوز شما شده است. از همين رو در اينترنت در خصوص تداخل نرم‌افزار جديدي كه نصب كرديد با نرم‌افزارهاي قبلي جستجو كنيد. براي مثال استفاده از نرم‌افزار كارت گرافيك اصلي لپ تاپ شما با يك سري نرم‌افزارهاي بهبود دهنده‌هاي پردازش تصوير براي ويندوز شما مشكل به‌وجود مي‌آورند.

4)حالت Fast Boot را غير فعال كنيد

رفع مشكل روشن نشدن لپ تاپ و بالا نيامدن ويندوز با 15 راه حل كاربردي

 مايكروسافت از حالت بوت سريع براي اجراي ويندوز 7 استفاده مي‌كند. درست در زمان اجراي ويندوز درايوهاي شما هم لود شوند.اين كار باعث لود شدن سريع‌تر درايو و در نتيجه سريع‌تر شدن لود خود ويندوز است.اما گاهي ممكن است به دلايل ساده‌اي مثل اختلال نرم‌افزاري (بين دو يا چند نرم‌افزار) يا پر بودن ظرفيت درايو اصلي ويندوز شما، ويندوز در حالت لود گير كند و به اصطلاح ويندوز بالا نيايد.

حالت Fast Boot فشار اضافه‌تري را به درايوهاي شما وارد مي‌كند. مشكلي در سيستم به وجود آمده باشد، ممكن است لود ويندوز به مشكل بخورد.براي رفع مشكل بايد لپ تاپ را بوت كرده و وارد محيط BIOS شويد. از تب Advanced گزينه‌ي مربوط به Fast Boot را روي حالت غير فعال (Disabled) قرار دهيد و مجدد لپ تاپ را روشن كنيد.

شايد اين مقاله نيز براي شما مفيد باشد:

براي مشاهده مقاله روي آن كليك كنيد.

چرا لپ تاپ من بسيار كند است و چگونه مي توان آن را تعمير كرد؟

براي ورود به Safe Mode بايد لپ تاپ خود را 3 بار پشت سر هم ريست كنيد.كليد پاور را فشار دهيد، به محض اينكه وارد مرحله‌ي لود شديد و لوگوي شركت سازنده لپ تاپ خود را مشاهده كرديد، با فشار دادن پاور، لپ تاپ را خاموش كنيد و بلافاصله دوباره روشن كنيد. با سه بار خاموش و روشن كردن، لپ تاپ وارد مرحله‌ي لود ويندوز نمي‌شود. به صورت خودكار صفحه‌اي كه مربوط به حالت Safe Mode مي‌شود را براي شما نمايش مي‌دهد.

پس ورود به صفحه‌ي آبي تنظيمات پيش‌فرض ويندوز، روي گزينه‌ي Troubleshoot كليك كنيد.سپس از طريق قسمت Advanced Options گزينه‌ي Startup Settings را انتخاب كنيد.روي قسمت Restart كليك كنيد. حال ويندوز مجدد ريست شده و در هنگام لود شدن صفحه‌اي جديد براي شما نمايش داده مي‌شود.بايد با فشردن كليد 4 روي كيبورد، گزينه‌ي چهارم ليست يعني Enable Safe Mode را فعال كنيد.با فعال شدن و وارد شدن در اين حالت امن، نرم‌افزارها و ساير اطلاعات غير ضروري ويندوز لود نمي‌شوند.شما تنها به تنظيمات اصلي ويندوز دسترسي خواهيد داشت.

در اين حالت مي‌توانيد وارد قسمت Control Panel شويد و نرم‌افزار را از سيستم خود حذف كنيد.امكان ارتقا درايورهاي و نصب آخرين نسخه‌ي آن‌ها هم در حالت Safe Mode وجود دارد.همچنين اگر به واسطه‌ي آپديت ويندوز مشكلي براي شما ايجاد شده است.مي‌توانيد در حالت Safe Mode وارد بخش تنظيمات ويندوز شده و از بخش Update & Security روي گزينه‌ي Recovery كليك كنيد.در اين حالت تا نسخه‌ي ويندوز قديمي شما دوباره براي‌تان لود شود.اما اگر نمي‌دانيد مشكل از چيست، مي‌توانيد از حل مشكل اتوماتيك با Startup Repair استفاده كنيد.

5) با حالت Startup Repair ويندوز را عيب‌يابي كنيد

رفع مشكل روشن نشدن لپ تاپ و بالا نيامدن ويندوز با 15 راه حل كاربردي

دو راه براي عيب‌يابي ويندوز از طريق Startup Repair وجود دارد. اول از طريق همان روشي است كه براي Safe Mode معرفي شد. يعني سه بار با ريست كردن لپ تاپ وارد بخش تنظيمات پيش‌فرض ويندوز شويد. دوباره‌ي روي Troubleshoot و Advanced Options كليك كنيد. اما اين‌بار به‌جاي Startup Settings بايد روي Startup Repair كليك كنيد. در اين حالت ويندوز شما مجدد ريست شده و عمليات عيب‌يابي اتوماتيك ويندوز روي آن اعمال مي‌شود.

اگر يك DVD نصب ويندوز يا فلش با قابليت Bootable داريد مي‌توانيد با اتصال آن به لپ تاپ مشكل بالا نيامدن ويندوز را رفع كنيد. در واقع در مرحله‌ي نصب ويندوز، زماني كه زبان مدنظر خود را انتخاب كرديد. پايين صفحه سمت چپ عبارتي با عنوان Repair your computer ديده مي‌شود. با كليك بر روي آن دوباره مي‌توانيد وارد صفحه‌ي عيب‌يابي شده است. ويندوز را در حالت Startup Repair اجرا كنيد.

منبع:تهران نارا نوين

روش‌هاي حل مشكل عدم اتصال به اينترنت با وجود اتصال واي‌فاي در ويندوز

۱۱ بازديد

رفع خطاي “No Internet Access”

بياييد در ابتدا نگاه سريعي به روش‌هاي رفع خطاي عدم اتصال به اينترنت با وجود اتصال واي‌فاي بياندازيم.در ادامه دليل عدم اتصال اينترنت با وجود اتصال اينترنت و روش رفع خطاي no internet connection خواهيم پرداخت.

  • مطمئن شويد كه دستگاه‌هاي ديگر هم نمي‌تواند به اينترنت متصل شوند
  • پي‌سي را ري‌بوت كنيد
  • مودم و روتر را ري‌بوت كنيد
  • ترابل‌شوتر ويندوز (troubleshooter) را اجرا كنيد
  • تنظيمات آدرس IP خود را بررسي كنيد
  • وضعيت سرويس‌دهنده اينترنت (ISP) خود را چك كنيد
  • چند دستور كامند پرامپت را امتحان كنيد
  • نرم‌افزارهاي امنيتي را غيرفعال كنيد
  • درايورهاي وايرلس خود را آپديت كنيد
  • شبكه اتصال خود را ري‌ست كنيد

اين خطا به چه معناست؟

قبل از ادامه بهتر است بدانيد چه اتفاقي در شبكه اتصال شما رخ مي‌دهد كه موجب به نمايش اين ارور مي‌شود. به اين منظور لازم است برخي از اصول شبكه‌هاي خانگي را براي شما توضيح دهيم.

دستگاه‌هاي وايرلس مانند يك لپ‌تاپ به روتر متصل مي‌شوند. روتر دستگاهي است كه ارتباط ميان دستگاه‌هاي ديگر را در خانه مديريت مي‌كند. روتر به وسيله سوكت به مودم شما متصل مي‌شود. مودم وسيله‌اي است كه ترافيك را از شبكه خانگي شما به اينترنت وصل مي‌كند.
زماني‌كه شما اخطارهاي Connected، no internet access، connected but no internet و ديگر اررورهاي اين‌چنيني را دريافت مي‌كنيد، بدين معني است كه كامپيوتر شما به درستي به روتر متصل است اما نمي‌تواند به اينترنت متصل شود. همچنين اخطارهاي not connected، no internet و يا no internet connection يعني دستگاه شما به روتر متصل نيست.

مقاله اي كه شايد به مطالعه آن علاقه مند باشيد:

دلايل خاموش شدن ناگهاني لپ تاپ و دلايل آن

[caption id="attachment_5988" align="alignnone" width="1000"]خاموش شدن ناگهاني لپ تاپ خاموش شدن ناگهاني لپ تاپ[/caption]

1. بررسي اتصال دستگاه‌هاي ديگر

قبل از هر اقدام ديگر مهم است كه اتصال دستگاه‌هاي ديگر به واي‌فاي را چك كنيد. براي اطمينان از اين‌كه كامپيوتر شما تنها دستگاهي نيست كه به اينترنت متصل نمي‌شود، مي ‌توانيد از گوشي خود و يا هر دستگاه ديگري كه در خانه وجود دارد استفاده كنيد، آن را به واي‌فاي متصل نماييد و سپس اتصال اينترنت را در آن دستگاه بررسي كنيد.
در‌صورت نبود اتصال اينترنت در اندرويد، يك علامت ضربدر بر روي نماد واي‌فاي خواهيد ديد كه به شما اطلاع مي‌دهد شما به شبكه داده موبايل خود متصل هستيد. در آي‌فون و آي‌پد مي‌توانيد به Settings > Wi-Fi برويد و وجود پيام  No Internet Connection را بررسي كنيد.

اگر كامپيوتر شما تنها دستگاهي است كه به اينترنت متصل نمي شود، احتمالا مشكل از تنظيمات اشتباه آن است. اما اگر تمام دستگاه‌ها امكان اتصال به اينترنت را ندارند احتمال مشكل از تجهيزات شبكه است. بنابراين براي عيب‌يابي شبكه مي‌توانيد در ادامه از مطالعه‌ي مراحل مرتبط با مشكلات كامپيوتري صرف نظر كنيد.
قبل از ادامه اگر تمامي دستگاه‌ها شما به اينترنت متصل نشدند، كابل اترنت كه مودم را به روتر متصل مي‌نمايدرا قطع كنيد و آن را مستقيما به كامپيوترتان وصل نماييد.
اگر با وصل كردن كابل اترنت به كامپيوتر، اتصال فراهم شد، مشكل از روتر است.
اگر با دنبال كردن مراحل زير، مشكل حل نشد احتمالا روتر شما خراب است و بايد آن را تعويض كنيد.

2. ري‌بوت كردن پي‌سي

اگر دستگاه‌هاي ديگر نيز به اينترنت متصل نمي‌شود، نيازي نيست اين قسمت را مطالعه كنيد.

درست مانند بقيه موارد و مشكلات، ري‌بوت كردن كامپيوتر از جمله اولين اقدامات عيب‌يابي است.
اگر خوش‌شانس باشيد با ري‌استارت كردن كامپيوتر، ممكن است بعضي از گليچ‌هاي موقت حذف شوند و دستگاه به اينترنت متصل شود.
بيشتر راه‌حل‌هاي ذكر‌شده با فرض بر اين‌كه شما از طريق واي‌فاي به مودم متصل هستيد توضيح داده شده‌اند. صورتي‌كه با كابل اترنت به مودم وصل هستيد بهتر است يك كابل اترنت ديگر را هم امتحان كنيد تا از معيوب نبودن كابل خود مطمئن شويد.

مقاله اي كه شايد به مطالعه آن علاقه مند باشيد:

مشكلات رايج لپ تاپ و راه رفع آنها

مشكلات رايج لپ تاپها

3. ري‌بوت كردن مودم و روتر

قدم بعدي ري‌بوت كردن مودم و روتر است. دقت كنيد كه شما نيازي به ري‌استارت كردن آن‌ها نداريد. به‌سادگي دوشاخه هر دو دستگاه را از برق بكشيد. به مدت يك تا دو دقيقه آن‌ها را به برق متصل نكنيد. ابتدا مودم را وصل كنيد و اجازه دهيد تا راه‌اندازي شود، سپس روتر را وصل كنيد. چند لحظه صبر كنيد تا اجرا شوند. در همين حين از درست اجرا شدن هر دو دستگاه اطمينان حاصل نماييد. اگر يكي از چراغ‌ها در هركدام روشن نشود احتمالا يك قطعه سخت‌افزاري مشكل پيدا كرده است.
اگر همچنان پس از ري‌بوت كردن ارور “no internet” را دريافت كرديد، به مراحل ديگر مراجعه كنيد.
توجه داشته باشيد كه شما در حال ري‌بوت كردن دستگاه‌ها هستيد و نه ري‌استارت كردن آن‌ها. ري‌استارت كردن دستگاه به معني بازگرداندن آن به حالت كارخانه است.

4. راه‌اندازي ترابل‌شوتر ويندوز

اگر دستگاه‌هاي ديگر نيز به اينترنت متصل نمي‌شود، نيازي نيست اين قسمت را مطالعه كنيد.

اگر اين مشكل فقط در كامپيوتر شما وجود دارد، بايد تنظيمات شبكه كامپيوتر را بررسي كنيد. در حالي‌كه ترابل‌شوتر كامپيوتر معمولا مشكلات را حل نمي‌كند اما به هرحال امتحان كردن آن ضرري ندارد.
براي دسترسي به ترابل‌شوتر شبكه به Settings > Network & Internet > Status برويد و Network troubleshooter را انتخاب كنيد. مراحل را دنبال كنيد تا ببينيد آيا ترابل‌شوتر قادر به تشخيص مشكل هست يا خير. در ويندوز 7، ترابل‌شوتر در مسير Start > Control Panel > Troubleshooting > Network and internet > Network Connections قرار دارد.

5. بررسي آدرس IP

اگر دستگاه‌هاي ديگر نيز به اينترنت متصل نمي‌شود، نيازي نيست اين قسمت را مطالعه كنيد.

يكي از قدم‌هاي كليدي براي تشخيص مسائل شبكه اين است كه مطمئن شويد دستگاه شما، آدرس IP معتبري دارد. در شرايط عادي در شبكه‌هاي خانگي، روتر هنگام اتصال به دستگاه‌ها به آن‌ها IP تخصيص مي‌دهد. اگر تنظيمات IP كامپيوتر شما صحيح نيست، مي‌تواند منجر به خطا “no internet access” شود.
در ويندوز 10 بر روي آيكون شبكه در سيستم‌تِري راست‌كليك كنيد و گزينه Open Network & Internet settings را انتخاب نماييد. بر روي Change adapter options كليك كنيد و سپس بر روي اتصالي كه از آن استفاده مي‌كنيد، دو مرتبه كليك نماييد.

در ويندوز 7 پس از راست‌كليك بر روي آيكون شبكه، Open Network and Sharing Center را انتخاب كنيد و سپس بر روي نام شبكه خود در كنار Connections كليك نماييد.


از اين‌جا بر روي دكمه Properties بزنيد. از ليست Internet Protocol Version 4 را پيدا كنيد و بر روي آن دو مرتبه كليك كنيد. از انتخاب گزينه‌هاي Obtain an IP address automatically و Obtain DNS server address automatically اطمينان حاصل نماييد. تنظيم دستي آدرس IP براي كاربران حرفه‌ايست و به كاربران عادي پيشنهاد نمي‌شود.


در نهايت بر روي OK كليك نماييد و دوباره سعي كنيد تا به اينترنت متصل شويد.

6. بررسي وضعيت ISP

اگر هنوز هم نتوانستيد هيچ يك از دستگاه‌ها را به اينترنت متصل كنيد، احتمال دارد كه مشكل از سرويس‌دهنده اينترنت شما (ISP) باشد. هرچند اين موضوع به ندرت اتفاق مي‌افتد، اما شايد همين موضوع دليل عدم اتصال شما باشد.شما مي‌توانيد با استفاده از اينترنت ديتا گوشي، وضعيت آي‌اس‌پي خود را بررسي نماييد. همچنين مي‌توانيد با آن‌ها تماس بگيريد و وضعيت را چك كنيد.

7. امتحان كردن دستورات كامند پرامپت

اگر دستگاه‌هاي ديگر نيز به اينترنت متصل نمي‌شود، نيازي نيست اين قسمت را مطالعه كنيد.

ويندوز چندين فرمان شبكه را در كامند پرامپت ارائه كرده است. زماني‌كه در ويندوز 10 به اينترنت دسترسي نداريد بايد چند دستور را امتحان نماييد.
در منو استارت cmd را تايپ كنيد سپس بر روي آن راست‌كليك كنيد و Run as administrator را انتخاب نماييد تا پنجره كامند‌ پرامپت باز شود.

براي ري‌ست كردن برخي از فايل‌هايي كه ويندوز براي دسترسي به اينترنت نگه‌ مي‌دارد، از اين دو دستور استفاده كنيد:

netsh winsock reset
netsh int ip reset
اگر دو دستور بالا كارساز نبودند با دستورات زير، IP فعلي خود را رها كنيد و يك IP جديد بگيريد:

ipconfig /release
ipconfig /renew
در نهايت با استفاده از دستور زير تنظيمات DNS خود را رفرش كنيد:

ipconfig /flushdns
حال در اين نقطه بهتر است كامپيوتر خود را ري‌بوت كنيد‌.

مقاله اي كه شايد به مطالعه آن علاقه مند باشيد:

همه چيزهايي كه شما بايد قبل از خريد لپتاپ بدانيد

8. غيرفعال كردن نرم‌افزار امنيتي

اگر دستگاه‌هاي ديگر نيز به اينترنت متصل نمي‌شود، نيازي نيست اين قسمت را مطالعه كنيد.

بر اساس يك سناريو محتمل ديگر ممكن است كه شما بر روي دستگاه خود يك نرم‌افزار امنيتي داشته‌ باشيد كه مانع از اتصال به اينترنت مي‌شود.
بر طبق يك گزارش در سال 2017 آنتي‌ويروس رايگان Avast به علت وجود يك گليچ، بسياري از كاربران خود را از دسترسي به اينترنت محروم كرده بود. كاربراني كه به‌طور دستي آخرين آپديت آنتي‌ويروس را نصب كرده‌ بودند، مشكل‌شان حل شده بود.‌
هر آنتي‌ويروس كه بر روي دستگاه نصب كرده‌ايد را غيرفعال نماييد و سپس اتصال اينترنت را بررسي‌ كنيد.
همچنين خوب است تا كامپيوتر را با برنامه‌اي مثل Malwarebytes براي وجود بدافزارهايي كه ممكن است موجب به عدم دسترسي به اينترنت شده باشند، اسكن نماييد.

9. به‌روزرساني درايورهاي وايرلس

اگر دستگاه‌هاي ديگر نيز به اينترنت متصل نمي‌شود، نيازي نيست اين قسمت را مطالعه كنيد.

به‌طور معمول نيازي به آپديت كردن درايورهاي كامپيوتر نيست. اما اگر هنوز هم در برقراري اتصال اينترنت مشكل داريد، چاره ديگري نيست.
اگر شما يك برنامه آپديت از كارخانه سازنده (مثل HP Support Assistant و Lenovo System Update ) بر روي كامپيوتر خود داريد، آن را باز كنيد و به دنبال آپديت درايورها بگرديد.

10. ري‌ست نمودن شبكه

در اين نقطه اگر هيچ يك از روش‌هاي بالا به شما كمك نكرد، راه ديگري جز ري‌ست كردن تنظيمات شبكه نمي‌ماند.
اگر كامپيوتر ويندوز 10 شما تنها دستگاهي است كه به اينترنت متصل نمي‌شود، مي‌توانيد تنظيمات شبكه را از Settings > Network & Internet > Status ري‌ست كنيد.
بر روي متن Network reset در انتهاي صفحه و سپس بر روي Reset now كليك كنيد. با اين كار تمامي آداپتورهاي شبكه حذف مي‌شوند و تنظيمات شبكه به حالت پيش‌فرض برمي‌گردند.
با اين‌كه بايد دوباره همه چيز را تنظيم كنيد، اما ممكن است اين راه، كليد حل مشكل شما باشد.


متاسفانه در ويندوز 7 همچين راهي وجود ندارد؛ اما شما مي‌توانيد بخشي از ري‌ست را شبيه‌سازي كنيد. بر روي آيكون شبكه راست‌كليك كنيد و Open Network and Sharing Center را انتخاب نماييد، سپس بر روي Change adapter settings كليك كنيد. حال بر روي اتصالي كه از آن استفاده مي‌نماييد، راست‌كليك و Disable را انتخاب كنيد‌. سپس سيستم را ري‌بوت كنيد و اين گزينه را دوباره فعال نماييد.


زماني‌كه با هيچ دستگاهي نمي‌توانيد آنلاين شويد، بايد روتر و يا مودم را ري‌ست كنيد. براي ري‌ست كردن روتر به حالت كارخانه، به‌دنبال يك سوراخ كوچك بر روي دستگاه بگرديد، معمولا بايد توسط يك سوزن چندثانيه آن را فشار دهيد تا ري‌ست شود. اگر موفق به پيدا كردن هيچ نقطه سوزني بر روي مودم نبوديد، وارد تنظيمات روتر شويد و از آن‌جا دستگاه را ري‌ست كنيد.

اگر پس از انجام تمام اين كارها باز هم به اينترنت متصل نشديد، احتمالا تجهيزات شبكه شما مشكل دارند و معيوب هستند.

احتمالا با انجام اولين مراحل مشكل عدم اتصال به اينترنت با وجود اتصال واي‌فاي حل خواهد شد. هرچند فرمول كاملي براي حل مشكلات شبكه وجود ندارد، با انجام مراحل بالا حداقل از تنظيم صحيح دستگاه‌هاي خود و نبودن مانعي براي مسدود كردن اتصال به اينترنت مطمئن خواهيد شد.
در نهايت فراموش نكنيد كه هميشه مي‌توانيد از يك متخصص شبكه كمك بگيريد.

آدرس: تهران، خيابان ايرانشهر جنوبي، پايينتر از سميه، كوچه مهزاد، مجتمع تجاري ايرانشهر، پلاك 13، واحد 6

تلفن: 88847742 – 88140115 – 88827729 - 091223761288

منبع: تهران نارانوين